Bedrijvengids

Vind bedrijven in de Perzischtalige gemeenschap. Mis je een bedrijf? Voeg deze dan gratis toe!

Horeca

Rotterdam
Wij zijn een uniek Iraans restaurant met speciale en traditionele Perzische gerechten. Bij ons is het gezellig, de keuken is snel en het eten is van uitstekende kwaliteit! Perzisch Restaurant Anahita ligt in Rotterdam Schiebroek en is goed bereikbaar. Anahita heeft een creatieve keuken die het accent legt op de bijzondere kruiden.
hello@afghani.nl
Eindhoven
Bij Afghani & Zo bieden wij gevarieerde Perzische Fusion gerechten aan met veel invloeden uit de omstreken van Afghanistan. We willen Nederland kennis laten maken met heerlijke kruiden en specerijen uit onder andere landen zoals Iran en Oezbekistan. De Fusion keuken van Afghani & Zo staat voor eigentijdse en unieke smaken met een leuke twist.
info@zartosht.nl
Eindhoven
Restaur Zartosht staat voor kwaliteit en originaliteit van het eten. De Perzische keuken heeft een creatieve keuken die het accent legt op bijzondere en verse kruiden. Maar ook voor vegetariërs is er volop mogelijkheden. Heeft u iets te vieren, zorgt u voor het feest en de gasten, dan zorgen wij voor het buffet. Wij staan ook voor u klaar om uw catering wensen te verzorgen, vanaf 10 tot 2000 personen.
info@sarban.nl
Tilburg
Sarban is een familierestaurant dat met trots in januari 2010 is opgericht door onze familie; de familie Alizadah. Het was het eerste Afghaanse restaurant in Zuid-Nederland. Met de gastvrije ontvangst en verrassende gerechten veroverden wij al snel de harten van onze gasten.
info@tasteofpersia.org
Den Haag
Taste Of Persia ( Traditional Persian Restaurant )
Zoetermeer
Ons restaurant is gelegen net buiten Zoetermeer, nabij Leidschenveen. De gebouwen uit 1914 die eerst dienst deden als Boerderij, zijn in 2003 omgetoverd tot een restaurant met 3 ruimtes. Bij de indeling van ons restaurant hebben wij gelet op het creëren van een rustige, gezellige ambiance.
info@alborzrestaurant.nl
Rotterdam
Alborz restaurant
info@restaurantmantoe.nl
Amsterdam
Mantoe is een gezellig boutique restaurantje gelegen in hartje Jordaan. Ons bewezen concept trekt gasten aan uit heel Nederland én zelfs daarbuiten. Ondertussen staan we ook bekend als de Afghaan in de Jordaan!
info@restaurantarash.nl
Peize
Ons Perzisch/Iraans restaurant bevindt zich net buiten Peize, op steenworpafstand van de stad Groningen. Bij ons kunt u genieten van verschillende gerechten uit de Perzische keuken. De grillgerechten worden op traditionele wijze bereidt op een barbecue afkomstig uit Iran. Overdag kunt u genieten van ons ruim opgezette terras en ’s avonds staan wij voor u klaar in ons sfeervolle, oude boerderij. We hopen u snel te mogen ontvangen!
Groningen
Ons prachtige restaurant bevindt zich aan het Zuiderdiep, een gezellige straat in het centrum van Groningen, wij hebben ook een terras waar u de sfeer van deze straat kan ervaren, ons restaurant is ideaal voor groepen en is ook helemaal af te huren voor feestjes.