Bedrijvengids

Vind bedrijven in de Perzischtalige gemeenschap. Mis je een bedrijf? Voeg deze dan gratis toe!

Gezondheid

Amsterdam
Sinds 2012 is Praktijk De Tropen gevestigd in een geheel gerenoveerde ruimte aan de Commelinstraat, tegenover het Tropenmuseum. Hier werken meerdere disciplines samen onder één dak. De samenwerking heeft als doel kwalitatief goede zorg aan onze cliënten te bieden. Wij vinden het belangrijk dat de patiënt centraal staat en dat deze persoonlijke aandacht en zorg krijgt. In ons samenwerkingsverband zijn diverse specialisaties gebundeld.
info@vishpsychiater.nl
Amsterdam
U bent op zoek naar een psychiater en wilt niet te lang wachten voordat u terecht kan? Mogelijk dat psychiater Vishtaseb Akbarkhanzadeh u van dienst kan zijn. Psychiater Vishtaseb Akbarkhanzadeh heeft een vrijgevestigde psychiatrische praktijk in de regio Amsterdam.
info@fysiodebaarsjes.nl
Amsterdam
Bent u op zoek naar goede fysiotherapeuten in Amsterdam West? Zoek dan niet verder! Fysio de Baarsjes heeft met haar drie locaties en ruim twintig medewerkers een ruim aanbod en levert kwalitatieve zorg. Zo hebben wij onder andere zes manuele therapeuten, gespecialiseerde sportfysiotherapeuten, kindertherapeuten, bekkentherapeuten, Geriatrie fysiotherapie, oncologie fysiotherapeuten en andere specialisten onder ons dak.