Bedrijvengids

Vind bedrijven in de Perzischtalige gemeenschap. Mis je een bedrijf? Voeg deze dan gratis toe!

Educatie en Training

iranacademia@gmail.com
Den Haag
The Institute for Social Sciences & Humanities (Iran Academia) is dedicated to academic teaching in the humanities and social sciences disciplines. The objective of the Institute is to advance rigorous learning opportunities for students interested in examining and analysing current events and social developments occurring in Iran through the prism of the modern world.
info@rijschoolnicoles.nl
Almere
Rijschool Nicoles het vertrouwde adres waar je terecht kan voor je autorijles (B) in Almere, Lelystad, Laren, Bussum, Naarden, Eemnes, Hilversum en Huizen. Wil jij graag snel en voordelig je rijbewijs halen? En woon je in de buurt van Almere of Het Gooi? Dan ben je bij Rijschool Nicoles aan het juiste adres! Bij ons kan je terecht voor lange, rustige rijopleidingen tot hele korte en intensieve. En alles daar tussen in natuurlijk!
info@hamrah.nl
Rotterdam
Hamrah is een gecertificeerde taalbureau met het Blik op Werk keurmerk. De meerwaarde van onze cursussen zitten in: - taalonderwijs gegeven door zeer ervaren NT2 docenten die lesprogramma afstemmen op de leerbaarheid van cursisten, - taalcoaching in de moedertaal van cursisten door native speakers, - wekelijkse conversatielessen, - peer coaching gericht op arbeidsparticipatie Hamrah werkt samen met Rotterdam Volksuniversiteit, stichting UAF en stichting SeedZ (www.seedz.nu, www.kioskz.nl).
ariana.sms@gmail.com
Voorschoten
Ariana rijschool staat in de regio Zuid-Holland bekend als een rijschool met kwaliteit, die goedkoop is in de tarieven die ze voor de rijlessen hanteert (volgens CBR norm) en die een hoog slagingspercentage behaald.