Bedrijvengids

Vind bedrijven in de Perzischtalige gemeenschap. Mis je een bedrijf? Voeg deze dan gratis toe!

Items met Bedrijfsnaams startend met 'A'

info@aacapacity.nl
Wormerveer
Het geven van betrouwbaar en passend advies op het gebied van IT-, telecom- en (web)design dat nauw aansluit op de behoeften van de kleine tot middelgrote ondernemingen in de regio Noord- en Zuid-Holland. De levering van de ICT- diensten en producten gebeurt adequaat en professioneel met als doel de klant te ontzorgen.
info@advocatenkantoorbostan.nl
Utrecht
Bij Advocatenkantoor Bostan hechten wij veel waarde aan de relatie met onze clienten. Wij zijn er voor zowel particulieren als ondernemers en werken met een laag en scherp uurtarief.
hello@afghani.nl
Eindhoven
Bij Afghani & Zo bieden wij gevarieerde Perzische Fusion gerechten aan met veel invloeden uit de omstreken van Afghanistan. We willen Nederland kennis laten maken met heerlijke kruiden en specerijen uit onder andere landen zoals Iran en Oezbekistan. De Fusion keuken van Afghani & Zo staat voor eigentijdse en unieke smaken met een leuke twist.
info@alborzrestaurant.nl
Rotterdam
Alborz restaurant
ariana.sms@gmail.com
Voorschoten
Ariana rijschool staat in de regio Zuid-Holland bekend als een rijschool met kwaliteit, die goedkoop is in de tarieven die ze voor de rijlessen hanteert (volgens CBR norm) en die een hoog slagingspercentage behaald.
info@avestafinance.nl
Amersfoort
AVESTA is een administratiekantoor, gespecialiseerd in boekhouding, en belasting- en bedrijfsadvies voor éénmanszaken, Vof’s en BV’s tot maximaal 50x medewerkers. Onze klanten komen uit diverse branches, waaronder transport, zorg, tandartspraktijken, horeca en automotive. Ons team streeft ernaar om de beste kwaliteit in combinatie met een acceptabele prijs aan te bieden.