Bedrijvengids

Vind bedrijven in de Perzischtalige gemeenschap. Mis je een bedrijf? Voeg deze dan gratis toe!

Items met Bedrijfsnaams startend met 'R'

Rotterdam
Wij zijn een uniek Iraans restaurant met speciale en traditionele Perzische gerechten. Bij ons is het gezellig, de keuken is snel en het eten is van uitstekende kwaliteit! Perzisch Restaurant Anahita ligt in Rotterdam Schiebroek en is goed bereikbaar. Anahita heeft een creatieve keuken die het accent legt op de bijzondere kruiden.
info@restaurantarash.nl
Peize
Ons Perzisch/Iraans restaurant bevindt zich net buiten Peize, op steenworpafstand van de stad Groningen. Bij ons kunt u genieten van verschillende gerechten uit de Perzische keuken. De grillgerechten worden op traditionele wijze bereidt op een barbecue afkomstig uit Iran. Overdag kunt u genieten van ons ruim opgezette terras en ’s avonds staan wij voor u klaar in ons sfeervolle, oude boerderij. We hopen u snel te mogen ontvangen!
info@restaurantmantoe.nl
Amsterdam
Mantoe is een gezellig boutique restaurantje gelegen in hartje Jordaan. Ons bewezen concept trekt gasten aan uit heel Nederland én zelfs daarbuiten. Ondertussen staan we ook bekend als de Afghaan in de Jordaan!
info@rijschoolnicoles.nl
Almere
Rijschool Nicoles het vertrouwde adres waar je terecht kan voor je autorijles (B) in Almere, Lelystad, Laren, Bussum, Naarden, Eemnes, Hilversum en Huizen. Wil jij graag snel en voordelig je rijbewijs halen? En woon je in de buurt van Almere of Het Gooi? Dan ben je bij Rijschool Nicoles aan het juiste adres! Bij ons kan je terecht voor lange, rustige rijopleidingen tot hele korte en intensieve. En alles daar tussen in natuurlijk!
Groningen
Ons prachtige restaurant bevindt zich aan het Zuiderdiep, een gezellige straat in het centrum van Groningen, wij hebben ook een terras waar u de sfeer van deze straat kan ervaren, ons restaurant is ideaal voor groepen en is ook helemaal af te huren voor feestjes.
Amsterdam
Roos levensmiddelen