Bedrijvengids

Vind bedrijven in de Perzischtalige gemeenschap. Mis je een bedrijf? Voeg deze dan gratis toe!

Items met Bedrijfsnaams startend met 'S'

saeed@zabihi.com
Groningen
Tolk Farsi & Dari
saffronking.co@gmail.com
Rotterdam
We are a manufacturer of saffron, we are active in the sales and export of saffron and we are a wholesaler of saffron. Saffron exports to all over the world. In Afghanistan and Iran we have agricultural land and we plant saffron. In Europe, Afghanistan - We have branches in Turkey and ... We export saffron to all over the world. Contact us to buy saffron and make saffron.
info@sarban.nl
Tilburg
Sarban is een familierestaurant dat met trots in januari 2010 is opgericht door onze familie; de familie Alizadah. Het was het eerste Afghaanse restaurant in Zuid-Nederland. Met de gastvrije ontvangst en verrassende gerechten veroverden wij al snel de harten van onze gasten.
Arnhem
Wie de entree van winkelcentrum Kronenburg aan het Croydonplein binnenstapt, vindt er aan de rechterhand Shiraz Market. Een heel bijzondere winkel, een internationale supermarkt, waar alle nationaliteiten – ook de Nederlanders! – graag komen winkelen. Niet alleen vanwege de superlage prijzen, die de eigenaars Pegah en Shahram Hekmatara hanteren, ook vanwege het uitgebreide assortiment exclusieve voedingsmiddelen en producten!
p.hanifi-moghaddam@seedz.nu
Rotterdam
SeedZ is een collectieve business incubator. SeedZ biedt basisfaciliteiten en infrastructuur aan de starters waardoor ze minder risico lopen, kost het ze minder tijd en hoeven ze minder te investeren. Alle aspirant ondernemers doorlopen tevens een incubatieprogramma, waarin ze begeleid en getraind worden. Zo kunnen ze hun product of dienst beter ontwikkelen en vermarkten. zie ook www.kioskz.nl
Rotterdam
Super Pasargad