Ons team

Maak kennis met ons team. Onderaan kun je ons een bericht sturen

Mijn naam is Soheyl Zabihi Tari en ik ben oprichter van Stichting Molana. Ik ben Business Controller van beroep bij ABN AMRO in Amsterdam en ik ben woonachtig in Rotterdam. Waarom Stichting Molana? Om onze krachten te bundelen en samen meer te bereiken! 

Mijn carrière in de financiële dienstverlening heeft mij langs Singapore en de Emiraten geleid. Daar heb ik veel gehad aan een hecht netwerk van gelijkgezinde Nederlandstalige professionals. Het is voor ons als Perzischtalige professionals in Nederland natuurlijk net zo nuttig (en gezellig!) om een netwerk te onderhouden. Het is mij dan ook een genoegen om me in te zetten voor onze gemeenschap. Ik geloof er sterk in dat we met onze enorme potentie fantastische resultaten kunnen behalen. Ik nodig je uit om onze gemeenschap te komen versterken en hopelijk tot ziens op één van onze aanstaande events!

Ik ben Marina Samadi, geboren in Kabul, getogen in een piepklein dorpje in het Westland. Naast mijn vakgebied Marketing & Communicatie houd ik me onder andere bezig met goede doelen projecten en taal. Mijn maatschappelijke betrokkenheid toon ik sinds mijn studietijd. Toen besefte ik me dat ik iets terug wilde doen voor de maatschappij. Sindsdien heb ik op vrijwillige basis aan diverse projecten gewerkt en heb ik met trots bestuurlijke functies vervuld binnen multiculturele stichtingen en verenigingen. Netwerken, helpen en verbinden stonden daarbij centraal. Binnen Molana wil ik als Coördinator Marketing & Communicatie de Perzischtalige professionals door middel van verhalen met elkaar verbinden; wie zijn de Perzischtalige professionals, waar zijn ze mee bezig, wat maakt hen uniek en wat kunnen wij voor elkaar, maar ook voor de maatschappij, betekenen.

In alles wat ik doe, vind ik balans belangrijk. Daarom besteed ik graag tijd aan Yoga en zwemmen. Verder ben ik een familiemens, optimistisch, zet graag door en geniet ik volop van de zon.

Lees meer over Perzischtalige professionals in de Spotlight. Zie jij jezelf graag in onze Spotlight, neem dan contact met ons op.

What You Seek is Seeking You.

Sluit je aan bij onze LinkedIn groep

In onze LinkedIn groep leg je contact met andere Perzischtalige professionals en kan je deelnemen aan de conversaties. Heb je iets te melden of te vragen? Gooi het in de groep!

 

Ontvang het laatste nieuws

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen en aankondigingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. 

Aanmelden nieuwsbrief

Kom naar ons volgende event!

Neem ook deel aan onze activiteiten en maak kennis met de vele enthousiaste professionals in onze gemeenschap.  

Stuur ons een bericht