Professionals in de spotlight

Laat je inspireren door succesvolle Perzischtalige professionals!

Mijn naam is Babaak Golyardi, 36 jaar oud en ik ben al bijna 20 jaar ondernemer. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe kansen die mij energie geven. Hier steek ik mijn hart en ziel in en zoek ik de juiste mensen om mee samen te werken. Dit heeft de laatste jaren ertoe geleid dat ik zowel succes als (vele) verliezen heb ervaren. Mijn successen heb ik kunnen vertalen in ondernemingen die stabiele inkomsten generen en winstgevend zijn, waardoor ik ze met de juiste focus alsmaar verder kan ontwikkelen en uitbreiden. Recente voorbeelden hiervan zijn Saffraan Nederland en de American Chiropractic.

Mijn naam is Amir Etemadi, eigenaar van Ettemadis. Ettemadis is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige en exclusieve maatkleding, en is gevestigd aan het Noordeinde in Den Haag. Ik ben geboren in Teheran, Iran en vanaf mijn 7e jaar in het mooie Nederland.

Na het behalen van mijn universitaire juridische graad aan de VU Amsterdam, koos ik ervoor om het roer om te gooien en volledig een andere richting op te gaan. Ik koos dan ook voor mijn passie: het modevak en bespoke tailoring. Dat kon ook eigenlijk niet anders na een jarenlange training on-the-job in het tailoringvak onder leiding en inspiratie van mijn vader, die ontwerper en meester kleermaker is.

Ik ontwerp, snijdt en maak samen met een team van ervaren kleermakers, onder mijn leiding, de mooiste maatpakken, shirts en andere kledingstukken voor een brede internationale klantenkring. Daarnaast ben ik persoonlijk adviseur voor mijn vaste klanten en ontwerp ik per seizoen kleding voor hen. Mijn adviezen gaan over een das die beter past bij een outfit, tot aan het adviseren van gehele garderobes en personal styling.

Mijn naam is Mehrnaz Massarrat, 29 jaar oud en sinds januari 2014 ben ik als HR-medewerker werkzaam bij de NOS te Hilversum. Ik heb ook NOS Jong opgericht, de jongerenorganisatie voor NOS medewerkers die nog geen 36 zijn.

My name is Arash Helmi and I am an Eindhoven-based Iranian engineer. Currently I am doing my postdoctoral fellow working as a consultant in energy technology at the Process Design Center in Breda. Besides that I have a big passion for intercultural communication studies. Specifically, I am very passionate to know how different cultures interact with each other. For that I frequently collaborate with social groups in Eindhoven. For example, upon moving to the Netherlands I started Parvaz, a group dedicated to art, music and humanities. Firstly our group was focused on Persian culture, but it soon evolved to include over twenty nationalities before we discontinued our activities.

Geïnspireerd?

Sluit je aan bij ons netwerk en ontmoet meer succesvolle Perzischtalige professionals!  

Wil jij iemand in de spotlight zetten?

Stuur ons een bericht