Ing. Farhad Taheri (33 jaar) is eigenaar en CEO van Lilopel BV. Hij heeft HBO Grafisch Media Technologie gestudeerd, wat een combinatie is van Grafische, Development en Management elementen.

Lilopel

Op 21-jarige leeftijd is Farhad al begonnen als Freelancer onder de naam Lilopel. “Het bedrijf ben ik gestart omdat ik eigenlijk nooit voor een baas wou werken. Ik heb altijd de droom gehad om mijn eigen creaties uit te brengen.”

Al snel groeide Lilopel uit tot een serieuze onderneming en heeft opdrachten gedaan voor grote namen zoals Ziggo. Lilopel is nu een Full-service internetbureau dat klanten bedient vanaf concept tot een volledig eindproduct.

Farhad zag gaandeweg een behoefte in de markt voor een gemakkelijke en betaalbare oplossing voor online project management en facturatie. In 2015 heeft hij daarom de nieuwe bedrijfstak Boxx opgezet, dat eigen software maakt en deze als SAS (software as a service) op de markt zet. Met Boxx richt Farhad zich op kleine ondernemers tot aan het MKB. “Door gebruik te maken van Boxx software kan een bedrijf veel tijd en geld besparen en veel meer overzicht te krijgen in hun bedrijfsprocessen en financiële situatie.”

Hoe heeft jouw Perzischtalige achtergrond jou geholpen in je carrière?

“Ik werk ook veel voor Iraans-Nederlandse klanten. Ik denk dat daar ook wel een grote gun factor in zit. Zelf probeer ik ook veel van de diensten te gebruiken van Iraanse ondernemers.”

 

Benieuwd geworden naar Boxx? bekijk www.projectboxx.nl en meld je aan voor een gratis account.

Geïnspireerd?

Sluit je aan bij ons netwerk en ontmoet meer succesvolle Perzischtalige professionals!  

Wil jij iemand in de spotlight zetten?

Stuur ons een bericht