Chai roulette

Je netwerk uitbreiden met Chai roulette

Breidt je netwerk uit door elke maand kennis te maken met een andere Perzischtalige professional. Met Chai roulette wordt je gekoppeld met een andere professional om samen een kopje thee te doen via een online meeting. Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt binnenkort bericht met verdere instructies.

Hoe werkt het

1

Inschrijven
Schrijf je in met onderstaand inschrijfformulier.

2

Matching
We zoeken aan het begin van elke maand een match op basis van je opgegeven voorkeuren. In een email zullen we jou en je gesprekspartner introduceren en de gegevens toesturen die jullie beiden op je inschrijfformulier hebben ingevuld.

3

Afspraak maken
Nu is het tijd om een afspraak te maken. We sturen jullie instructies per mail. Noteer na het inplannen de afspraak in je agenda zodat je het gesprek niet mist.

4

Kennismaken!
Zet voor de afgesproken tijd een kop thee klaar en start de call. Veel plezier met de kennismaking! Mocht je verhinderd zijn, laat je gesprekspartner dat dan op tijd weten.

>

De volgende maand herhalen we het proces. Wil je niet meer meedoen? Stuur dan een bericht naar info@molana.org met onderwerp “Uitschrijven Chai roulette”.

Inschrijfformulier

Vul het aantal jaren in
Plak hier de URL naar je LinkedIn profiel
Welke onderwerpen vind je interessant om over te hebben
Selecteer minstens één optie
Selecteer minstens één optie
Scroll naar boven