Wat voor activiteiten vind je bij ons

Samen groeien

Kennissessies

Interessante sprekers praten je bij over hun vakgebied, met na afloop gelegenheid om na te praten en te connecten met de andere professionals.

Wil je zien hoe het was bij vorige events? Klik hier voor een impressie!

Bedrijfsbezoeken met brainstorm

Lijkt het je leuk om achter de schermen te kijken bij bedrijven? Ga dan mee op bedrijfsbezoek. Tijdens deze sessies pakken we een probleem van een ondernemer beet en brainstormen we over mogelijke oplossingen.

Wil je zien hoe het was bij vorige events? Klik hier voor een impressie!

Je netwerk uitbreiden met Chai roulette

Breidt je netwerk uit door elke maand een (digitaal) kopje thee te doen met een andere Perzischtalige professional.

Klik hier voor meer info en om direct mee te doen!

Onderzoek en Representatie

Wat zijn de ongeschreven regels om succesvol te worden? De werkcultuur in Nederland kan verschillen van wat je van huis uit hebt meegekregen. Wij brengen de verschillen in kaart met analyses en verhalen, om zo van elkaar’s ervaringen te leren. Verder kijken we naar waar we goed in zijn als gemeenschap en wat we nog kunnen verbeteren.

Werkcultuur en onze kansen

Raak geïnspireerd door successen van Perzischtalige professionals. Wij willen de successen van onze gemeenschap vieren en delen daarom verhalen van professionals via onze nieuwsbrief en social media.

Daarnaast willen we onze gemeenschap op het vlak van diversiteit & inclusie steunen waar gewenst. Steeds meer bedrijven zetten dit onderwerp op de agenda en het is belangrijk om het perspectief van Perzischtalige professionals daarin mee te nemen.

Successen vieren en ondersteuning

Onze waarden

We omarmen samenwerking binnen de community, maar ook met andere communities. We proberen eerst hulp te geven, dan te ontvangen. In een turbulente omgeving zijn we elkaar’s scout.

We respecteren elkaar en elkaars achtergrond. De Perzische taal en cultuur is een verbindende factor en we houden interactie vrij van politiek en religie.

We streven naar hoge professionele standaarden in onze activiteiten. We stellen ambitieuze doelen met elkaar, komen afspraken na en meten onze voortgang.
Scroll naar boven