Impressie vorige events

Inspirerende sessie Financiering van start-ups

Ali Najafbagy (co-founder 4impact.vc) kwam ons meer vertellen over financiering van startups en venture capital. Een onwijs leerzame sessie met een gezellige borrel aan het einde.

Bedrijfsbezoek Botau Engineering

Bij Botau Engineering & Construction hebben we een gaaf bedrijfsbezoek gehad, met een rondleiding in de fabriek en een smakelijke borrel als afsluiter.

Leerzame cursus Online Marketing door Google

Google heeft ons een leerzame cursus gegeven over Online Marketing en SEO. We zijn ingegaan op de customer journey op websites en waar de Google zoekmachine op let. Mobiele websites worden hierin steeds belangrijker. Vragen en voorbeelden uit de zaal zorgden voor een interactieve sessie!

Bedrijfsbezoek Ettemadis Maatkleding

Tijdens een stijlvol bedrijfsbezoek bij Ettemadis Maatkleding heeft Amir Etemadi ons verteld hoe hij dit mooie familiebedrijf runt en hoe hij Ettemadis succesvol heeft gemaakt. Tijdens de rondleiding hebben we van dichtbij gezien hoe een maatpak gemaakt wordt, met na afloop een luxe borrel.

Big Data Analytics & Artificial Intelligence

We hebben allemaal gehoord dat big data ons werk zal veranderen, maar hoe geven we betekenis aan de stortvloed aan informatie?

Safa Olia (consultant & lecturer) kwam ons meer vertellen over Big Data Analytics & Artificial Intelligence. Safa vertelde ons hoe het allemaal begon en hoe het zich heeft ontwikkeld, met focus op vier pilaren van Analytics: Hoe Business Intelligence rapporten in een oogopslag inzicht geven, hoe statistische algoritmes de toekomst voorspellen, hoe optimalisatiemodellen de toekomst veranderen en hoe deep learning mogelijk wordt voor machines met behulp van Kunstmatige Intelligentie technieken.

Workshop Business Model Canvas

In een interactieve sessie hebben we het gehad over het Business Model Canvas met een mooie discussie over hoe dit bedrijven vooruit kan helpen.

Arbeidsrecht en zaken doen met Iran​

Mr. M. Taheri (advocaat) vertelde tijdens een interactieve sessie over Arbeidsrecht en Zaken doen met Iran naar aanleiding van het JCPOA akkoord. Na afloop was er gelegenheid om te netwerken en hebben de aanwezige professionals de verbinding met elkaar kunnen leggen.

Ervaringen op handelsmissie Iran en Agile workshop

Shahram Bahraini nam ons mee in zijn ervaringen op de handelsmissie naar Iran naar aanleiding van het JCPOA akkoord. Vervolgens kregen we een introductie in Agile Project Management door Homayun Zahidi. We sloten dit event af met speed networking en met heel veel goede ideeën om elkaar te helpen!

Scroll naar boven